De AG2000-ZX print&apply oplossing is gebaseerd op dezelfde applicatorarm als de AG2000. Het is een systeem voor batchetikettering. De roll-on applicatorkop labelt de boven- en rechterkant van producten die worden doorgestuurd op b.v. een transportband. De breedte, respectievelijk de hoogte van de producten in één batch moet min of meer hetzelfde zijn, maar de schuimrubberen rol maakt het labelen van onregelmatig gevormde voorwerpen zoals vacuüm verpakte vis, brood in zakken en verpakte groenten mogelijk.


De AG2000-ZX-oplossing maakt gebruik van de krachtige ZX1000i-printerserie en maakt daarom hogere transportbandsnelheden mogelijk dan de AG2000. Het applicatorgedeelte bestaat uit een regeleenheid en drie mechanische hoofdonderdelen: een beugel die de printer ondersteunt en de omleidkatrollen vasthoudt, een in hoogte verstelbare applicatorarm om gemakkelijk aan te passen aan verschillende doos- en productafmetingen, en een ventilatoreenheid. De omleidpoelies en de ventilatoreenheid kunnen worden aangepast aan bepaalde labelafmetingen. Het cruciale voordeel van het hebben van de ventilatoreenheid is dat de printer en de transportband niet hoeven te worden gesynchroniseerd. Bovendien kan de capaciteit van de ventilator worden afgestemd op het specifieke gewicht, de lengte en het "geheugeneffect" van de gebruikte labels.

 

De levertijd op dit product is langer dan gebruikelijk. Dit product kan niet via de webshop aangeschaft worden. Onze adviseurs denken graag met u mee. Neem contact met ons op als u vragen heeft over de AG2000ZX of de toepassing binnen uw bedrijf.

 

AG 2000 Datasheet
PDF – 227,3 KB 549 downloads