Home » Label Printers » Desktop

SATO WS408 DT/TT

€ 290,40

SATO WS408 DT/TT

€ 290,40

De WS4 heeft een aantrekkelijk en stijlvol ontwerp met een hoge mediacapaciteit in industriële omgevingen. Deze printer is robuust en levert uitstekende prestaties tegen een zeer scherpe prijs.

SATO CG408 DT/TT

€ 354,75

SATO CG408 DT/TT

€ 354,75

Met superieure prestaties en een aantrekkelijk prijskaartje zijn deze direct thermische (DT) printers met een afdrukbreedte van 104 mm (4") en een afdrukresolutie van 203 of 305 dpi de beste in hun klasse. De printers uit de CG-serie zijn veelzijdig inzetbaar en worden standaard geleverd met verschillende geïntegreerde emulatieopties en optimale interfaces (standaard ingebouwde USB-aansluiting).

SATO CG208 DT/TT

€ 317,63

SATO CG208 DT/TT

€ 317,63

Met superieure prestaties en een aantrekkelijk prijskaartje zijn deze direct thermische (DT) en thermal transfer (TT) printers met een afdrukbreedte van 56 mm (2,2") en een afdrukresolutie van 203 of 305 dpi de beste in hun klasse. De CG2-serie is niet alleen geschikt voor labels van specimens, polsbandjes, maar ook voor prijs- en schapetiketten in kantoor- of productieomgevingen.

Toshiba's compacte B-EV4-reeks voor snelle, on-demand etikettering en ticketing rechtstreeks vanaf uw desktop.

Produceer snel en eenvoudig professionele labels met één druk op de knop met de toonaangevende functies, uitzonderlijke kwaliteit en betrouwbaarheid.

Toshiba's compacte B-EV4-reeks voor snelle, on-demand etikettering en ticketing rechtstreeks vanaf uw desktop.

Produceer snel en eenvoudig professionele labels met één druk op de knop met de toonaangevende functies, uitzonderlijke kwaliteit en betrouwbaarheid.

“Twin-Sensor Technology” maakt de G500 perfect voor het printen op alle types materiaal, met name voor retail en industriële toepassingen.

Een nieuw niveau in gebruiksgemak, toepassingsflexibiliteit en eenvoud van beheer

Als u snelle 4-inch thermische printers nodig heeft die gebruiksvriendelijk, gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te beheren zijn, kies dan voor de ZD420. Voortbouwend op de erfenis van de toonaangevende GK-serie printers, leveren de ZD420-serie printers functies en functionaliteit die de eenvoud van implementatie en beheer naar een nieuw niveau tillen. Het snellere afdrukken van hogere kwaliteit van de ZD420 houdt uw bedrijf in beweging, samen met toepassingsflexibiliteit en lage totale eigendomskosten.

De Zebra GK420d directe thermische printer

biedt de beste prijs in een standaard desktopprinter, met een hoge afdruksnelheid van 5 inch per seconde om te voldoen aan uw kleine tot middelgrote afdrukbehoeften. De GK420d heeft een gestroomlijnd en compact ontwerp, een eenvoudig laadsysteem voor media en ondersteunt een verscheidenheid aan toepassingen en industrieën.


De GK420d wordt standaard geleverd met EPL- en ZPL-programmeertalen en dubbele connectiviteit (USB, serieel) voor eenvoudige integratie in bestaande systemen. Voor extra flexibiliteit is 10/100 intern Ethernet ook beschikbaar. De betrouwbare GK420d-desktopprinter is geschikt voor elke branche en is een slimme investering.

De Zebra GK420T Thermal Transfer printer

biedt de beste prijs in een standaard desktopprinter, met een hoge afdruksnelheid van 5 inch per seconde om te voldoen aan uw kleine tot middelgrote afdrukbehoeften. De GK420t heeft een gestroomlijnd en compact ontwerp, een eenvoudig laadsysteem voor media en ondersteunt een verscheidenheid aan toepassingen en industrieën.


De GK420t wordt standaard geleverd met EPL- en ZPL-programmeertalen en dubbele connectiviteit (USB, serieel) voor eenvoudige integratie in bestaande systemen. Voor extra flexibiliteit is 10/100 intern Ethernet ook beschikbaar. De betrouwbare GK420t-desktopprinter is geschikt voor elke branche en is een slimme investering.